Things I like

Picknick Day

God morgon! Har ni sovit gott? Själv kunde jag inte somna igår kväll och vaknade alldeles för tidigt för att ens vara i närheten till utvilad. Men sova kan man göra när man blir gammal. Eller hur det nu var.

Idag ska jag, Christophe möta Linda och hennes pojkvän för lunch-picknick i Vincenne. Snacka skit med Linda, kramas med C under ett lummigt träd med solen som strålar genom löven, äta jordgubbar… Det ska bli riktigt mysigt. Jag är ju dock uppe med tuppen så jag har tid att se lite Grey’s innan jag behöver göra mig i ordning 😉
Jag sitter med mina flingor nu, ni vet med jordgubbar och banan. Jag tror att jag har utvecklat ett smått beroende av jordgubbar. Det kommer bli en dyr vår och sommar.

0 kommentarer

 • Maria

  Hej igen,
  jag ska dit i början på maj med min franska grupp för lite tid i Paris och i Besançon, så lite planering är det väl med det 😊 Jag måste bara säga att jag är jätteimponerad av dig! Jag är själv lite sugen på att åka till Frankrike för att plugga franska efter gymnasiet, men jag vet inte riktigt 😉

 • Carolina

  Hej Christine. Vad underbart det ser ut i Paris med grönt gräs, nu när man lämnat Malmö för Norrland igen så har man fortfarande ett snötäcke som ligger över hela marken. Men snart är jag också nere i Paris! Bara två veckor kvar. Hoppas detta förbaskade askmoln är borta by then.

  Jag tänkte höra med dig, du som är stationerad i Paris om du möjligtvis vet av någon spännande upplevelse man kan ta del av? Typ luftballongtur över Paris eller någon häftig vingård att besöka? Kosta vad det kosta vill. 😊

  Carolina

 • Elin

  Hej Christine!
  Jag och några kompisar ska snart åka ner till Paris i några dagar och jag undrar om du har några bra tips på caféer och shoppingställen till oss? Hade varit jätte kul att få lite tips från en tjej som känner staden bra 😊
  Tack på förhand! // Elin

 • frida

  Grey's är en helt underbar serie! Har kollat igenom nästen hela nu sen årsskiftet. Man blir lite beroende, behöver sig dagliga dos grey's 😉 Vilken säsong är du på? Kollar du på engelska, franska, svenska (textning alltså)?

  Jag var i frankrike en vecka med skolan (inte för att lära sig franska, utan för kulturellt utbyte, samt lära sig mer engelska, att båda partet bättrar eng.) HUR SOM HELST så blev jag väldigt irriterad över att ALLT på tv:n/filmer var dubbat! Hur står du ut? 😉
  kram

 • Cindy

  Tack för erfarenhets-sammanfattningen ^^
  Vi studerar japanska nu lite på egen hand så man har nånting man kan. Blir att samla ihop pengar, det är så himla dyrt att åka dit, men om vi har råd så blir det nog att åka till Japan 😊
  mvh,
  Cindy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.