Things I like

En perfekt söndag


Jag fick min McFlurry, hehe 🙂

Denna helgen har verkligen varit mer fullbokad än det var tänkt från början. Men det har bara varit trevligt! Idag har varit en helt perfekt söndag. Först promenerade vi från mig genom Bois de Boulogne till hans föräldrar(de bor i Neuilly). Där blev det en kaffe för att vi från början skulle lånat cyklar därifrån. Men klockan blev så mycket så vi skippade det. Istället stannade vi en stund och pratade med dem. På väg till metron fick jag syn på donken… Christophe suckade men kunde inte motstå mina bedjande ögon så vi gick dit så att jag kunde köpa en McFlurry. Eller han köpte en till mig medans jag var på toaletten. Har man inte en fin karl va? 😉
Efter det drog vi till Champs Elysées Clemenceau och promenerade till Invalides. Där fick jag en liten miniguidning samt historialektion. Vi väntade på några vi skulle möta där men kom rätt tidigt, och eftersom jag aldrig varit därinne så tyckte han att vi skulle ta en titt.

Sen la vi oss i gräset och solade och njöt av värmen. Riktigt härligt var det! Sen kom en massa folk och vi satt där och åt, drack och snackade tills jag till slut tackade för mig och drog hem strax efter halv åtta. Promenerade hela vägen till Alma Marceau längs högra sidan av Seine med kvällssolen i ansiktet. Klockan var åtta på kvällen men det var säkert runt 17-18 grader. Helt underbart. Då tänkte jag att livet är ganska gött ändå.

Nu måste jag sova. Jag ska upp tidigt i morgon och jobba till sent och på kvällen ska jag med Natalie på någon grej på en restaurang vid Victor Hugo. Så jag måste ta igen lite sömn. Jag ska upp om mindre än 7,5 timme… usch!

Ha det fint så länge!


Bakom mig ser ni Grand Palais till vänster och Petit Palais till höger


Les Invalides i bakgrunden


En sån där fransman 😉Söndagspicknick med vin, bröd, patéer och ost. Kan inte bli mer franskt, haha!


Fint va?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.