Fun stuff

Saturday night in pictures


rue Montergeuil


Christophe råkade beställa mousserande vin till mig….


… vilket gjorde mig förbannad och jag gav honom en fet smäll. Nejdå, jag bara skojar 😉


En väldigt mäktig, men god, pizza. Äkta italienska grejer ser ni… sådant hittar man INTE i Malmö!


Des garcons très sérieux 😉


Enda kortet på mig igår och Christophe invisades med att det var ett bra kort så d’accord, juste pour vous 😉


Det söta paret Claire och Julien

Lite bilder från i lördags kväll. Vi mötte upp med några vänner till Christophe på rue Montergeuil(2:a arr) och tog ett glas vin. Det är en gata som ligger mellan Etienne Marcel och Sentier och där finns en massa barer, brasserier och caféer. Det är inte långt från Les Halles. Riktigt trevlig gata.
Sen blev det italienskt till middag och sen vidare till Sofy’s Bar. Typ det underbaraste stället i Paris. Ligger på rue Saint-Saveur och ägaren är så himla trevlig och go. Inget formellt tjafs och mer avslappnat än på de större barerna. Musiken suger(enligt mig som inte gillar dunka-dunka techno) men det är så härlig stämning så man bryr sig typ inte, haha!

Jag var så sjukt trött efter alldeles för lite sömn natten mellan fredag och lördag, så när vi fick skjuts hem strax efter kl 1 kände jag mig riktigt tacksam. Från början tror jag att vi skulle ha gått på fest, men jag hade inte orkat det ändå så mig gjorde det ingenting. Nästa vecka däremot blir det fest! 🙂

Så denna veckan je vais me reposer. I need it!

0 kommentarer

 • Pia

  Finns en sån massa mysiga restauranger i Paris!
  sv: Jag gjorde min praktik här i Tyskland och kände för att stanna lite längre här och jobba =) Har bott här nu 8 månader

 • iida

  SV: Låter ju sjukt spännande, är riktigt sugen på Paris och Franrike jag också, har du några bra tips på om man känner för att ge sig iväg? Är det bästa att åka dit för studier eller är det lätt att få jobb?

 • Lovisa

  fina bilder! älskar ringen!! <3 (ringnörd)
  a, jo… fel av mig. café au lait. så heter det. 😋
  Jag ska faktiskt med skolan dit, en vecka. Men ska försöka åka dit så mkt som möjligt iaf. 😊

 • Signe

  Italiensk pizza i ITALIEN är det bästa som finns! Speciellt när det är buffalo mozarella som är totalt smält 😉 den gick ju på nästan 10 euro men det var sååååå värt det 😃:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.