C'est la vie

Birthday cake


God tårta! Jag var den enda som fick en bit utan några jordgubbar eller hallon. Men så fick jag den här jordgubben av Natalie. Ah jag har ju för fina vänner jag! Fast hon fick min marzipan så det blev en win-win situation 😉

Alltså gud vilken onyttig dag jag haft. Fiskpinnar till lunch och pannkakor med socker till mellanmål(fanns ingen sylt). Sen efter jobbet mötte jag upp med Natalie. Hon hade blivit bjuden på en födelsedagsdrink och bjöd med mig. Det var helt okej och jag fick ju gratis tårta. Hehe. Däremot råkade jag köpa ett glas vin för 9(!) euro. Höll på att svimma när hon sa vad det kostade sen! Första och sista gången jag betalar nästan 100 kronor för ett glas vin. Fast det var iafl gott, haha! Men värt det? Nja, det ligger inte direkt i min budget just nu. Jaja, jag fick iafl träffa Natalie en stund. Det var trevligt eftersom vi inte träffats på flera veckor. Förhoppningsvis hinner vi ses en stund i helgen med 🙂

Nu är jag fruktansvärt trött så jag ska käka en yogurt och sen lägga huvudet på kudden och sooova.

Zzzzz……

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.