Weekend

Something to remember

 

 

Innan jag flyttade till Paris jobbade jag aldrig måndag till fredag utan hade jämt jobb med oregelbundna tider. Då var helgen inte nödvändigtvis någonting speciellt för jag jobbade ofta. Även om jag ibland kan bli trött på att sitta framför en dator 8 timmar per dag, har jag verkligen kommit till att uppskatta helgen. Nu har jag tur som faktiskt har riktigt härliga kollegor, men jag märker ändå skillnad från måndag till fredag. Veckans sista arbetsdag känns alltid lite lättare. Jag har blivit bättre på det här med att njuta till fullo och göra det som faller mig in när jag väl är ledig. Ibland bara struntar jag i städning och tvätt, och bara tar tillvara på helgen i stället. Det bästa som finns är att promenera runt och titta på Paris fantastiska backdrop. 

 

Bilderna är från förra lördagen när jag mötte upp med Naomi och hennes kille Charles. Vi tittade på en konsert på Musée Quai Branly och sedan strosade vi över en av broarna tills vi till slut köpte varsin glass och satte oss på en bänk i kvällssolen. Sådant jag kommer minnas en ruggig höstdag när regnet vräker ner.

 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.