C'est la vie

Copper & Silver

 

 

För någon som inte gillar att betala dyrt för sina kläder men inte är så förtjust i second hand (som jag… vänners kläder och mammas garderob är undantag) för sina kläder är nog rea – ur en ytligt synvinkel – bland det bästa som finns. Det här halsbandet med två matchande armband köpte jag på & Other Stories för ett tar veckor sedan. 70 % avdrag är mer än okej om ni frågar mig. De kommer jag slita med hälsan hela hösten.

 

 

För övrigt bestämde jag mig för att dra till gymmet i stället. Det var ett hårt pass så nu är jag helt mör, men det känns riktigt bra. Det är ju alltid så härligt efteråt och jag märker hur bra jag mår både fysiskt och psykiskt när jag tränar regelbundet. Jag kom hem för en stund sedan så nu måste jag in i duschen och sedan få i mig lite lunch innan jag åker och handlar. 

 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.