C'est la vie

So far, so good

 

 

Min helg har varit riktigt lugn och skön hittills. Igår hade jag och C en mysig fredagskväll tillsammans hemma. Idag var vi ganska seg på morgonen så vi åt frukost under täcket i soffan och tittade på TV. Sedan åkte jag ner på stan och gick lite i affärer. På eftermiddagen mötte jag min kollega Solveig för en kaffe på Le Fumoir. Vi promenerade även bort till & Other Stories där jag kärade ner mig i en väska. Kanske blir den min när lönen kommer den 1:a. 

 

Christophe sitter och tittar på någon vampyrfilm (jag förstår inte hur en människa kan lägga ner så mycket tid på att titta på dåliga filmer?!). Själv ska jag lägga mig under täcket och läsa en av mina böcker jag köpte med mig från Sverige. Jag vaknade stup kvarten i natt av att en viss person låg och snarkade bredvid mig (no names), så jag sov inte alls bra. Förhoppningsvis får jag en god natts sömn den här natten.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Ser att de fortfarande serverar pepparkakor 😉 Oh, vad jag längtar efter Paris. Sitter i skrivande stund och botaniserar bland potentiella höstresor…

  • Christine&Paris

    Ja! Fast de var lite sega, hade nog stått framme eller så var de gamla, haha. Ja men du får ta en tripp hit tycker jag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.