C'est la vie

Almost Weekend

 

 

Helgen närmar sig. Tack och lov får jag nog lägga till. Den här veckan har inte varit den bästa och jag längtar efter att få vila. Just sådana här veckor uppskattar jag att ha helt obokade helger. Jag ska ta den lite som den kommer med mycket sömn, bokläsning och träning som basutbud. Idag var nog veckans mest utmattande dag och det var med lättnad jag kom innanför dörren. Nu ska jag göra killen sällskap i soffan. Han sitter och tittar på Alvin & the chipmunks 3, haha! Den är faktiskt lite gullig. Tänk att tecknade filmer kan vara underhållande även när man börjar närma sig 30 år? Jag tycker fortfarande att Lejonkungen är en av tidernas bästa film.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.