Health & Fitness

These shoes were made for running

 

 

Jag är inte den som tycker om att köpa dyra träningskläder. Ska jag köpa märkeskläder köper jag dem gärna på rean (som vanligt), annars handlar jag helst budget. Just skor vill jag gärna ha kvalitet på däremot. De här skorna från Nike köpte jag på Stadium när jag var i Sverige. Det är juniorstorlek på dem men eftersom de har upp till 38,5 i många modeller spelar det ingen roll för mig. De här var på rea (vad annars?) och jag betalade 400 kr för dem. 

 

De är supersköna och formade för ett pronerande fotsteg, vilket passar bra för mig som har en tendens att gå inåt med foten. Med dem får jag stöd och slipper ryggont eller värk i knäna.

 

Jag ville bege mig ut på en löpartur, men det slutar aldrig regna. Jag ska springa mina fyra trappor utan hiss ett par gånger upp och ner, haha.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.