C'est la vie

Snooze & Starbuck’s

Idag var det segt att komma upp ur sängen. Jag ställde om väckaren 10 gånger. Minst. Min säng är nog FÖR skön. Och vädret är FÖR dåligt. Så det blev inte den där tidiga effektiva morgonen som jag hade tänkt. Jag får väl ha en effektiv eftermiddag i stället. Idag hade jag inte tackat nej till en mysig frukost på ”mitt” Starbuck’s vid St Lazare. Jag hade inte tackat nej till en resa till Paris just nu heller. Jag vet ju ännu inte vad C planerat för min födelsedag nästa helg men har han köpt en biljett till Paris till mig så blir jag ju inte direkt ledsen.

I stället för en scones aux pepites de chocolat och en blåbärsyogurt får det bli gröt med blåbärssylt till frukost. Sen ska jag till skolan och träffa mina gruppmedlemmar för att diskutera arbetet vi ska göra i Praktisk Export från och med nästa vecka. Det är för övrigt vår sista kurs innan LIAn och examensarbetet.

VÅR SISTA. Jag kan inte fatta att jag om 1,5 månad inte har fler tentor. EVER.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.