Paris

Idag saknar jag Paris


Jag saknar så mycket just nu. Pojkvän, vin på uteservering med vänner, Parc Monceau, människor som hälsar i trappuppgången, café crème på Malakoff vid Trocadéro, anspråkslösa människor som inte tror att de är bättre än andra, slötitta på en fransk film i armarna på min älskling, att prata franska hela dagarna, strosa i solskenet på gatorna i Marais en söndag, gå över vackra broar och se Eiffeltornet sticka upp bakom husen.

Ja Paris helt enkelt. Hur mycket den staden – med dess invånare – än gör mig galen ibland så är det ändå där jag mår bäst i kropp och själ. Där jag känner mig mest hemma.

Nu drar jag ut på en löprunda. Jag behöver det efter den här dagen.

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Jag saknar med dig.
  Håller tummarna för att du får en praktikplats där i vår (så att jag kan komma och hälsa på dig)

  Kram

 • monamie ny blogg!

  åh dom där chokladbitarna fick vi också när vi käkade på ett ställe i villiers. 😊 pepp på parislängtan! Kram

 • Clara

  Åh, vad härligt.
  Själv så har jag aldrig åkt till Frankrike, men läser franska. Jag tycker att kulturen verkar lite trevligare än Sveriges, alla här är så stela och i många fall otroligt egotrippade. Det sägs att om man är i en plats i Sverige med många människor ensam, t.ex. T-centralen, så är man precis lika ensam som om man var i ödemarken.
  Hehe…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.