C'est la vie

Smyckeskaos och galna drömmar

Jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt igår men började istället rensa bland mina smycken samtidigt som jag tittade på fjärde avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Jag är bäst på att skapa en väldig röra i smyckeslådorna. Halsband intrasslade i varandra, örhängen som det bara finns ett av… och bara allmänt kaos.
Det märks att jag älskar smycken. Jag har nog mer av det än kläder tror jag. Shit det kommer ta upp halva min vikt när jag ska flyga hem allt, haha!

Jag vaknade alldeles tjock i huvudet denna måndag. Jag drömde så sjukt mycket drömmar så att jag nu nästan funderar på vad som hänt på riktigt och vad som var drömmar. Jag minns typ ingenting men jag vet att jag drömde två ganska jobbiga drömmar. Sådär så att jag fick ångest precis när jag vaknade. Så jag undrar hur mycket jag sovit. Jag ska äta frukost nu och sen fundera på vad jag ska hitta på idag. Men med tanke på min budget så blir det nog att bara stanna hemma och fortsätta jobbsökandet inför i sommar. Det börjar närma sig nu och i juli ska jag helst ha ett jobb, antingen här eller i Sverige.

Vad gör ni idag?

0 kommentarer

 • Two olsson sisters

  vad mycket smycken:D Gillar också smycken och lyckas alltid trassla in allt, haha. Men vad är favorit smycket då? Örhänge? halsband?//Emma.

 • Karin

  Håller också på att leta jobb för fullt just nu! Vill ju stanna kvar i la france efter min kurs… så letar au pair jobb både i paris och här nu. När slutar du jobba för familjen du är hos nu?

 • Karin

  Njaa… jag letar ju mest här men har även stött på några i Paris så det kan jag ju tänka mig också. Det skulle ju vara toppen med den där familjen men det blir nog lite problem med boendet! brukar ju vara rätt svårt att hitta och har inte så stor lust att bara åka ner och panikleta där…

 • Two olsson sisters

  ja, jag säger det samma! Så otroligt löjligt, ska man få dåligt samvete nu om man vill äta ett äpple? Undrar när de säger att vatten också är farligt!

  Haha, ja man tycker om så mycket olika smycken:D Men tycker du bäst om silver eller guld, det brukar vara en lätt fråga?!//Emma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.