Paris

Paris

Jag tog den här bilden i lördags kväll när vi var på väg till konserten. Det är på bron mellan Cité och St Michel och solen hade precis börjat gå ner. Jag har inte gjort någonting med bilden alls utan den är exakt så som jag tog den.
Jag tyckte att det blev riktigt fint. Med den typiskt Parisiska bron och så Eiffeltornet som sticker upp till vänster.

När jag ser den här bilden så blir jag än en gång fundersam till om jag verkligen vill flytta från den här vackra staden. Ett år har jag snart bott här och tanken på att flytta tillbaka till en stad med 250 00 invånare vars största intresse är fredagsmys och att gnälla över diverse i-landsproblem, skrämmer mig lite. Okej, jag är lite väl cynisk men även om delar av mitt hjärta finns i Sverige så känns helt plötsligt Malmö så himla litet. Dock vore det underbart att kunna gå och handla utan att det tar hundra år i kassan, faktiskt kunna njuta av en lördag på stan utan att bli trampad på av en hord turister och för att inte tala om friheten med att kunna prata utan förhinder. Säga vad som helst och folk förstår vad jag menar. Fast stannar jag lite till så kan jag lära mig helt flytande franska. Åker jag hem så åker jag hem utan att vara fullärd.

Men vi får se. Man vet aldrig vad som kan hända. 1 ½ månad tills jag tar mitt pick och pack tillbaka till Sverige och tills dess ska jag njuta så mycket jag kan. Kanske blir det tur och retur 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.