C'est la vie

Long time no see


In october when Julia was visiting me, this is an afternoon in Jardin du Luxembourg.
Tu me manques ma belle soeur. Dans un mois et demi je suis là!

Jag vågade mig ut innan, men usch så kallt det är idag. Blåser riktigt kyliga vindar! Det blev en kaffe och sen hem igen. Nu har jag precis pratat med syrran på skype. Efter sådär 50 år så fixade hon skype så att vi kan prata lite. Jag saknar min syster så jäkla mycket ska ni veta. Och det är ju sinnessjukt att vi inte har setts på ett halvår när jag kommer hem i juni. Men så mysigt och roligt vi ska ha då! Vi kommer bo typ 20 trappsteg från varandra. Bokstavligt talat.
Även pappa och Ewa var med i bakgrunden och när vi pratade om hennes student och potentiella pinsamma studentplakat-foton så försökte jag få pappa att ta det pinsammaste av de alla. Tyvärr är han mer lojal till sin yngre dotter så jag blev dissad den idén. Tråkmåns. Nej jag skojar. Lagom pinsamt ska det ju vara, hehe.
Jag måste ju föresten ge henne ett tal, usch. Jag är inte blyg av mig, men att ge tal är ju skräck! Hatar det. Det måste vara lite roligt. Men tänk om ingen skrattar? Äh då är de tråkiga! 😉

Föresten så fick ni bevis på mina dåliga franskkunskaper i detta inlägget. Jag hade skrivit ”j’adore toi”, vilket är helt fel franska berättade Christophe och undrade varför i hela friden jag skrivit det. Så säger man ju inte. Det visste jag ju…? Typ. Jäkla franska… j’en ai marre.

Nu ska jag fixa lite här hemma och sen göra lite middag. Efter det blir det att byta till mjukisbyxor och kolla på film.
Ciao!

English:
Since the google translate sucks big time, I’m going to write a translation in english too.
I think I’m getting sick but I went outside anyway today, just to get some fresh air. But it was pretty cold so I just bought a coffee and then went straight home again.
Finally my sister, who I miss terribly, has installed skype. So I spent some time talking to her when I got home. She’s gratuating in june from high school so the planning for that is starting now. Oh it’s going to be so much fun! And I, as the big sister, has to make a speach. O holy moly, I don’t like speaches! I could never top my grandfather, he is the speachmaster.

To proof to you my marvelous talent in the french language, I had written ”j’adore toi” in this posting. But in fact you don’t say that. Luckily I have a frenchman to teach me the right way. He couldn’t understand really why I had written that, haha! Now I changed it. French is NOT easy.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.