C'est la vie

Sunday Brunch

Min fransman gick iväg och köpte massa goda saker och jag fixade brunch. Äggröra, bacon(dock inte lika god som i Sverige), toasts, juice, yogurt och så såklart flingor med banan och jordgubbar för min del 🙂 Nu är jag mätt kan jag lova.

Jag är lite irriterad just nu för allt i Internet Explorer blir nu helt plötsligt automatiskt översatt till engelska! Bara för att Christophe skulle läsa min blogg. Haha, han tycker det är fascinerande. I Frankrike är inte bloggar särskilt stort nämligen. ”Haha, c’est marrant. J’adore”. Vad fasen, ska ALLA känna till min blogg nu? Jag kan ju inte skriva hemliga saker alls! ;-P
Google translate suger ju dessutom så det kan ju bli vissa missuppfattningar i det jag skrivit…

Jag ska diska och sen ta mina stora solbrillor och dra ut. Man får ju passa på att njuta av solen medans den finns där. Jag sov ju inte så bra inatt så med lite frisk luft kanske jag känner mig piggare.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.