Skriva, skriva, skriva

Ellinor har åkt hem till Borås och jag har placerat mig på Scandic Kramer för att skriva, skriva, skriva. Hemma blir det lätt att allt annat hamnar i vägen. De spelar John Mayer och jag sitter här i värmen och tittar ut över Stortorget. Ganska mysigt faktiskt. Med en kaffe och en Daim som energikälla ska jag nog kunna åstadkomma någonting. Får vi hoppas.

Min helg har för övrigt varit helt perfekt. Hur har er varit?

0 reaktioner på ”Skriva, skriva, skriva”

  1. Sämre arbetsplatser kan man ju ha 😉 Hoppas att du fick skrivit dina tal.
    Åter igen; tusen tack för en underbar helg! Detta var precis vad jag behövde!
    Kram

  2. Anna: Ja, oftast. Men det känns som att den krånglar ibland. Kan dock vara för att jag har för mycket grejer på den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen