C'est la vie

In i dimman

Ser ni dimman bakom mig? Hela Malmö var täckt av ett dis idag och både jag och Ellinor konstaterade att det nästan såg lite mystiskt ut. Ni som i den där filmen med Johnny Depp. Fast i Malmö, och utan mördare. Hoppas jag.

I förmiddags blev det brunch på Rica Hotel och där satt vi i två timmar. Åt, åt och åt. Och åt. Vi blev både mätta och belåtna. Först nu har vi varit hungriga nog för att äta middag. Förutom brunchen så har vi gått en massa och jagat skinnhandskar till mig. Stackars Ellinor var tvungen att springa från butik till butik och till slut blev det inga handskar ändå. Jag hittar ju inte de där perfekta och i nästan alla butiker är det med syntet-foder. Var är accessoar-avdelningen på Galeries Lafayette när man behöver den!?

Nu ska vi hem till min kusin en sväng. Hon lovade oss varsitt glas vin. Det tackar man inte nej till såhär på en lördagskväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.