C'est la vie

Kom alla mina små kycklingar!

Oj vad rent och fint det är i min lägenhet nu. Jag har helgstädat eftersom jag ju får besök ikväll. Jag sitter och äter en kärleksmums som jag bakade i förra veckan och tittar på Debatt på svt play. Någon som såg det? Den första delen handlar i alla fall om att sista Twilight-filmen fått 15-årsgräns. Gud vad skönt att man slipper de skrikande ungarna i biosalongen. Skämtåsido. 12-åringar ska INTE utveckla ångest. Vad är det för skit att säga att barn ska vara medvetna om ångest?! När man är 12 år ska man leka ”Kom alla mina kycklingar” på gården, inte drömma mardrömmar om uppsprättade magar. Ångest får man så det räcker och blir över så fort man blivit vuxen.

Om inläggen lyser med sin frånvaro i helgen betyder det att jag har alldeles för roligt för att sitta vid datorn. Men om ni nu helt enkelt inte klarar er utan min visdom, så kan ni följa mig på Twitter. HÄR hittar ni mig!

Trevlig helg!

0 kommentarer

  • Madeleine

    Åh! Och röda-vita rosen! Jag har verkligen svårt att sätta ålder på tjejer. De kan lika gärna vara 18 när de egentligen bara är 13, 14…
    När jag gick i sexan hade vi tjejer i klassen en klubb. Ungefär som den tvillingarna har på sweet valley. För du har väl läst tvillingarna??!!

    Igår kommenterade jag inlägget under, men det funka inte. Kom en sådan 404 not found…

    Trevlig helg och ha det så trevligt på Rica!!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.