Music & Culture

Cheers to the freaking weekend

Nej alltså, den här tentan i morse gick ju inte alls bra. 90 % av klassen satt kvar till sista minuten och många, med mig, hann inte ens svara på alla frågor. Det var alldeles för många frågor för en tenta-tid på 3 timmar! Om det nu blir omtenta hoppas jag att de antingen förkortar tentan eller förlänger tiden. Ska man behöva stressa sig genom alla frågor? Riktigt dåligt tycker jag!

Men let’s shit in that. Nu kopplar jag bort juridik till resultatet kommer.

Nu är det helg och jag har bara trevliga saker att se fram emot.
Det skålar vi för!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.