C'est la vie

Side effects


Kanske blir det en mocha frappe på vägen in… Tihi!

Salut!

Comment allez-vous? J’espère bien! Hehe, ni får googla vad jag precis skrev 😉
Jag vaknade och kände mig ungefär som dagen efter idag. Jag misstänker att det är ”sömnpillrena” jag köpte för någon vecka sedan. Franska pharmacier är ju helt fantastiska, man kan köpa massor med grejer receptfritt och det är hälften så billigt som i Sverige. T ex kostar ett paket med värktabletter(typ som alvedon) 1,50 euro. Det ni!
Hur som helst så tog jag ett piller igår för att kunna sova. Jag har nämligen sömnproblem till och från och har haft det sedan jag var liten. Vissa gånger kan det ta timmar för mig att somna. Ni kan ju tänka er hur roligt det var när jag jobbade på Lidl och skulle upp klockan 5.30 på morgonen. Vissa mornar ville jag bara dö för att jag var så trött. Dessa tabletter är ju ganska milda men jag vet inte om jag kommer ta dem igen. Inte om man vaknar och känner sig helt drogad 😛

Ikväll blir det Au Bonheur des dames med Linda och Natalie. Det ska bli riktigt trevligt! Här kan ni se hur roligt vi hade sist vi var där. 
Nu ska jag ut på stan en sväng. Behöver handla lite smått och gott.

Ha en fin dag allihop!

1

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.