Fun stuff

Ladies night

Jag vet att jag inte svarat på frågorna men när det är 25 grader ute så vill man liksom inte sitta framför datorn, hehe. Jag lovar dock att försöka ta mig tid att svara på det i helgen!
Ni lär se mig på bloggen i morgon förmiddag, om jag inte blir för full ikväll, haha! Har nämligen en lunchdate i morgon så kan ju bli att jag stiger upp lagom till det så det mer blir en frunchdate 😉

Nu är jag finklädd och klar att gå och dansa. Och se killar strippa, haha! Jag ska träffa Linda om en halvtimme och så blir det en aperitif innan Au Bonheur des Dames. Det ska bli en riktigt kul kväll med brudarna!
Jag har min underbara puffkjol från H&M och halsbandet fick jag i julklapp från mamma. Tror att det är från Indiska. Kanske blir en hel outfit-bild ikväll. Om jag får någon av tjejerna att ta en fin en.

Yes men ha en fin kväll hörni!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.