Shopping

Shorts


Snygga fickor bak!


Motsvarande 199 svenska kronor på H&M.

När jag var på köpcentret vid La Defense i lördags så var jag inne på H&M. Fick då syn på ett par jeansshorts som endast kostade 19,95. Jag orkade inte prova men chansade på stl 38 efter 36 såg så små ut. Jag tänkte att det är bättre att de är lite lösa än lite för tighta. När jag kommer hem och provar dem så är de FÖR SMÅ! Så nu måste jag byta till 40 när jag vanligtvis har 36. Ja jag säger då det, deras storlekar blir bara konstigare och konstigare! Vad ska någon som har 40 ha för storlek då? 44? Wierd. Tur att jag inte är en sådan som oroar sig för storleker men jag vet flera som är så och säkert skulle må dåligt över en sådan sak. Dessutom har kvaliteten på t ex linnen och toppar blivit sämre. Inte bra alls H&M, skärpning!

Jag har hur som helst varit ute och sprungit nu och det är så skönt att få upp sin kondition och känna sig lite mer hälsosam. Efter en dusch ska jag äta en sen lunch och sen iväg för att byta shortsen. De är för övrigt RIKTIGT snygga på. Lite längre modell än mina andra och de sitter perfekt. Måste bara ha ett par som jag kan knäppa igen, haha!

Åh nu vill jag ha sommarvärme igen! Ynka 16-17 grader här just nu. Inte okej.

0 kommentarer

 • Maria

  H&M's storlekar är verkligen skumma, har också ett par jeansshorts därifrån (de jag hade på mig sist vi sågs om du kommer ihåg…), stl 36 och de är nästan lite för stora. Haha. Jag har inte gått ner i vikt och aldrig haft mindre storlek än 36. Sen skiljer storlekarna mellan Divided och de andra kollektionerna också. Så himla onödigt!

  (Ska svara dig på FB typ….nu!)

 • NyStateOfMind

  Jätte fina shorts, jag får ge mig ut och leta jag med. Senast jag köpte shorts på H&M va jag storlek 42 😊 normalt köper jag precis som du 36-38, skumt!

 • Christine

  Aggiz&Daniel: Ja det är ganska poppis här så det är nog en sådär 7-8 stycken i city 😊
  Vad är det föresten för töntig smygreklam ni länkar? "btw, kom och flytta in i vår brf!" 😉

  Maria: Ja hur normalt är det att jag har stl 40 liksom, haha?! Men du har boyfriendmodellen va? Jag provade dem idag och de var väldigt stora i storleken. Konstigt!
  Jag svarade tillbaka på fb, typ innan.

  Nina: Superfräscha 😊

  Maline: Tack 😊 Ja du får gå dit, de har massor med fina shorts nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.