It’s just another manic monday


Mitt juice-sug är ENORMT. Ge mig Pago ACE!
Lägg märke till pant-märkningen på norska och svenska. Haha!

Guten morgen maine vencher. Ehh, nej tyska är INTE mitt område. Det enda jag kan typ är Achtuuuung!
Måndag och midi. Måndagar brukar vara som vilken vardag som helst för mig men idag har jag sådan där riktig måndagskänsla. Bittert, tråkigt och likgiltigt. Så känns det. Dessutom har jag ingen juice hemma. Katastrof. Idag måste jag komma ihåg att köpa apelsinjuice. Det här går ju inte.

Jag har inga direkta planer idag och helst av allt vill jag ligga i sängen hela dagen och titta på Grey’s Anatomy i min pyjamas hela dagen. Men riktigt så roligt ska vi inte ha det utan jag ska diska, se andra halvan av ett Desperate Housewives-avsnitt och sen ut och springa. Efter det ska jag åka iväg för ett ärende och ikväll blir det att skicka jobbansökningar till diverse ställen. Jag ska stänga av skype, inte logga in på msn eller FB och INTE blogga. Tror ni jag klarar det? Diciplin är inte min starka sida…

Jag kommer ha en otrooooligt spännande dag som ni märker. Jaja, resten av veckan blir roligare.
Haha, jag fick nyss ett sms av Christophe. Han är ju ute på havet på kryssningen och skrev ”jag hoppas att se dig komma förklädd som en liten sjöjungfru(une sirène på franska) men jag tror jag får vänta länge, kisses ma belle”. Undrar om han saknar mig? 😉

0 reaktioner på ”It’s just another manic monday”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen