Fun stuff

Pas possible


En massa korvar! Gott 🙂

Igår blev en lååång eftermiddag på IKEA. Jag skulle inte köpa något men fick däremot en massa inspiration till min lägenhet! Och det hela avslutades med en middag i svensk anda, kl sju köpte vi ett gäng kokta korvar som fick bli dagens middag. Det var nog den tidigaste middagen jag ätit på länge, haha! Sen hade jag och Natalie pratat om att gå ut men hon var tvungen att avsluta en frilans deadline och jag kände mig ganska trött. Men så fick jag ett sms av Ina ”jag ska ha förfest, kom kom”, så jag bestämde mig för att jag visst var på G. Blev avsläppt vid Eiffeltornet, för jag fick för mig att det var nära hem. Men det tog ett tag att ta mig förbi alla miljoner turister upp till Trocadéro, och sen vidare till mig. Vad har hänt med min förmåga att bedöma avstånd?

Hur som helst så lyckades jag duscha, sminka mig och klä på mig på typ 35 minuter. Hos Ina var det riktigt trevligt men det var lite splittrade meningar om var alla ville gå. Två svenskar och två fransyskor drog till Le Baron, medans de övriga skulle till Le Tigre. Väl utanför Le Baron kom vi inte in, man skulle tvunget vara på listan. Märk väl att det var NOLL kö. Efter 20 min väntande gav vi upp och då var gäspningarna mer frekventa än tidigare, det regnade och jag hade en metro precis intill som skulle ta mig direkt hem till mig. Så det fick bli så när de andra tog taxi till Le Tigre. Jag är rktigt nöjd med mitt val för annars hade jag fått ta taxi hem själv sen och man ska ha en jäkla tur om man slipper leta efter en sådan i en halvtimme kl 4 på natten. Tycker inte om att åka taxi ensam här heller.

Förfesten var nästan trevligare än utgången. Fast vi hade jäkligt kul i taxin dit, haha! Chauffören var så jäkla härlig 🙂 Det får bli en ordentlig utgång nästa helg istället!


Vi var många nationaliteter igår kväll. Franska, svenska, norska, engelska.


Söta Ada blir sällan dålig på bild hon


Jag fick låna toaletten på Le Baron, det såg rätt trevligt ut. Får försöka skriva upp mig på listan nästa gång!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.