Things I like

We all need it


Jag glömde stänga av elementet innan jag gick igår kväll, så ni ser ju att mazarinerna är helt smälta, haha!

Jag ÄLSKAR Ikea utomlands. Hur skulle vi tillfälliga och permanenta utlandssvenskar klara oss utan deras svenska epiceri-avdelning? Vi gick alla tre loss bland Marabou, svenskt bröd och kakor. Detta plockade jag med mig hem igår. Nu tror jag att jag klarar mig den sista månaden 😉 Saltgodis har jag inte ätit på sjukt länge så det var gott minsann!

Som ni ser, inga negerbollar. Förstår ni hur besviken jag blev?! Istället fick några mazariner följa med i påsen. Det ska jag mumsa på ikväll, hehe. Och Anna föreslog att jag skulle baka negerbollar i stället. Det är ju en bra idé! Om jag orkar…

Nu ska jag iväg till Blanche(skönt med direktlinje!) och träffa Precious för en kaffe, och sedan hämta min resväska hemma hos henne som hon lånade för sådär 3 månader sen, haha!
Ikväll ska jag skypa med syrran och börja fixa med en liten Paris-guide, för det har jag ju faktiskt lovat er. Jag ska fundera ut mina smultronställen som ni också ska få ta del av 🙂

Hoppas ni får en trevlig söndagseftermiddag!

0 kommentarer

  • Ferferi

    Jag har faktiskt aldrig varit på IKEA för att handla svensk mat. Känns så meckigt att ta sig dit då det är RER och sen buss som gäller till den IKEA som jag känner till. Eller vilken brukar du gå till? Tips på hur man tar sig dit?

  • Christine

    Ferferi: Vi var på den i Plaisir och vad jag förstått så är den den enklaste eftersom att man inte behöver ta en buss sen. Nu körde vi dock så jag vet inte hur det funkar men min kompis har sagt att den är den bästa. Kolla på deras franska hemsida så hittar du de olika varuhusen! 😊

    Anna: Ja den öppnades ganska fort den, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.