Busted

Anonym om Den nya vågen, småplocksmiddag och IKEA:

Äntligen får dom se den riktiga sidan av dig Christine.
Sur, gnällig och krävande.

Är det inte fantastiskt vad man kan få reda på med hjälp av internet ”anonym”? Jag ÄLSKAR google jag, man kan spåra ip-adresser ganska exakt faktiskt. Ni som inte känner mig har ingen aning om vad denna upptäckt har för mening. Egentligen har den ingen mening för mig heller för det hela är mest sorgligt.

Hur som helst så har jag bara en sak att säga till dig ”anonym”. Det kanske är dags att växa upp och skaffa sig ett liv snart?
För övrigt så undrar jag vad som är värst. Att vara gnällig en dag i månaden eller att vara en obotlig och intrigsökande bitch rakt i genom? Är ditt liv så jäkla tråkigt att du måste förpesta mitt med provocerande kommentarer?

0 reaktioner på ”Busted”

  1. Hahaha fan vad roligt! Tråkig attityd ska bemötas med sådana svar. Men du hur gör man för att kolla IP? (jag kanske kan googla fram det iofs… men för busy och lat=ingen bra kombo)

  2. FUN & FEARLESS IN BARCELONA - Livet vid Medelh

    Vad e de för bitch du känner i hålan Mörrum? Ligger ju nära mina hemtrakter.. kanske någon man rent av vet vem det är haha :_D

  3. Jag sökte på ip adress sökning på google och fick upp olika sidor. man bara klistar in adressen och så voila så kommer stad och land upp!

  4. Men herregud vad barnslig du är själv. Är du inte 26-27 år? För det första att ägna dig åt att leta efter sånt här och sedan postar det på bloggen ( ta det med personen privat om det nu är nån du känner vilket du antyder) och för det andra verkar du inte ha greppat att stad stämmer i ungefär 50% av fallen då det lika gärna kan vara så att staden är där som leverantören har sitt kontor etc. Jag befinner mig inte i närheten av vad min ip-adress visar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen