C'est la vie

The List


Måla naglarna med mitt nya lack från Mavala har jag också tid att göra. Via Veneto heter det. Vilket för övrigt är en väldigt känd gata i Rom, som jag troligtvis promenerade på förra sommaren i Italien.

Nu när jag är ledig och dessutom ”gräsänka”(okej det räknas kanske inte riktigt eftersom vi inte är sambos men ungefär), så har jag tid att göra allt det där som jag inte skulle haft tid till annars. Om 3 ½ vecka är jag i Malmö, vilket innebär att jag har knappt en månad att njuta av Paris. Såklart kommer jag tillbaka, men när det blir är inte bestämt ännu. Kanske blir det i sommar, kanske inte förrän i höst.

Hur som helst så har jag en del på min ”Att göra”-lista. Bland annat:

– Söka jobb
– Se alla filmer jag inte hunnit se ännu(t ex Australia som jag köpte för sådär 2 månader sen…)
– Ha Grey’s Anatomy & True Blood-maraton
– Gå och klippa mig(kanske gör det i Sverige istället)
– Springa 3 gånger i veckan
– Köpa BUS och smörja in mina vita ben med det
– Plugga franska verb(typ konditionalis, subjentiv, particip present och allt annat mög)
– Njuta av värmen(när den behagar att komma tillbaka)
– Gå på Musée d’Orsay och Musée Pompidou
YSL-utställningen på Petit Palais(någon som vill gå med mig??)
– Sälja lite grejer
– Äta glass med Maria i solen
– Hitta min iPod + mina svarta Zara-ballerinas
– Börja inventera mina grejer och rensa ut rummet
– Luncha med Linda en eller två gånger
– Färga mina ögonbryn
– Sortera alla mina hundra papper
– Tröstshoppa när jag saknar C(inte för att det hjälper men det är en bra ursäkt)
– Dricka mochafrappes från Starbuck’s
– Avsluta mitt franska bankkonto innan jag måste betala
– Fixa med grejer i Sverige(ps pappa och Ewa, kan ni ringa mig när ni får tid!?)


Som ni ser kommer jag ha fullt upp. Hur ska jag hinna allt? 
Nu ska jag hur som helst ta mig iväg till La Defense. Jag ska se om de har någon billig bus-produkt på Auchan.

0

0 kommentarer

  • Ellen

    sv: Ja jag vet inte riktigt varför vi ska dit. Och vi har bara en dag på oss i Paris och då vill man ju hinna shoppa!! Hihi. Jag menar Marc by Marc Jacobs.. Vill shoppa loss på deras special items! =)

  • FUN & FEARLESS IN BARCELONA - Livet vid Medelh

    Oj de va inte lite grejer ;D En lite privat fråga kanske.. hur kommer du & C göra när du är i Sverige? Följer han med eller ni har kanske inte planerat så långt?

  • Izabella

    Hej. Jag har några frågor till dig i min blogg. Det handlar om kärlek… och lite till. Tackar så mycket för svar! 😊 Kram Iza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.