C'est la vie

Secrets to keep

IMG_5619

Kan ni gissa vad jag fick med mig hem från Köpenhamn i torsdags? Det är rött, i skinn och inte alls vad jag borde prioritera ekonomiskt, men med tanke på hur lycklig jag är över min nya favoritsak så är det värt varenda krona.

Hej på er! Hur var er helg? Jag ligger lite efter med rapporteringen (det låter som att jag förmedlar livsviktiga nyheter) här på bloggen. Det har varit några händelserika dagar sedan i torsdags så jag har en del jag vill skriva om. Bland annat min dag i Köpenhamn, fotosessions, tapasmiddag och en spontant sen utekväll i lördags. Det är däremot ganska skönt att ta en paus under helgen. Det är inte lika många som kikar in här från fredag eftermiddag till söndag morgon och sedan har jag faktiskt suttit med bloggdesignen. Jag är så trött på den jag har nu, och irriterar mig bland annat på att det blir så stor text ibland när man läser från mobilen, men är lite av en ”allt eller inget”-person. Antingen så gör jag allt på en gång, eller så gör jag inte det alls. Helst vill jag ändra designen så att det är perfekt från början och eftersom att jag är så kräsen med bilder och typsnitt så gillar jag inte att göra om det i efterhand. Jag är långt ifrån ett proffs på wordpress så ibland känns det lite frustrerande, särskilt när någonting inte fungerar med det tekniska och jag inte vet varför. Jag blir i och för sig alltid frustrerad när någonting inte fungerar och jag inte vet varför. Bara att det är ännu mer frustrerande när det är tekniskt skit.

Dessutom verkar det som att det är problem med att ladda upp bilder för tillfället. Jaja, världen går inte under för det. Ni får en bild på en papperspåse och det är inte fy skam. Jag tar en paus från frustrerande designskapande och kör ett träningspass på gymmet. Jag återkommer ikväll med en roligare bloggrapportering. Jag känner mig inspirerad att skriva för tillfället och har en massa idéer till inlägg. Kanske är det någonting speciellt ni skulle vilja att jag skrev om? Jag tänkte försöka skriva ihop inlägget med tips när man reser på egen hand, som jag redan lovat.

//Hey guys! How was your weekend? Mine was really great actually, and I’ll fill you in on it asap but right now there is a problem uploading images. I’m a bit behind om my updates but I have a lot of inspiration and ideas for the moment. I’m working on the new design but since I’m not an expert on wordpress and also is really picky with pictures and details, it’s taking some time to get everything the way I want it. While they work on the issue I’m gonna go to the gym.

Btw, can you guess what’s in the paper bag? It’s red, in leather and my new favourite accessory. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.