Weekend

Dinner & drinks

IMG_5621 IMG_5637 IMG_5630

IMG_5645 IMG_5655

Nu går det att ladda upp bilder igen så här kommer några stycken från i fredags. Jullan och jag började med ett glas vin på La Brasserie. Efter det gick vi vidare till La Roche för tapas och ännu mer vin. Det är verkligen en av mina favoritkrogar i Malmö. Maten är god, servicen är bra och de gör alltid det där lilla extra för att man ska vilja komma tillbaka igen. Musslorna var riktigt goda, men i vår rätt så var det en del som var stängda. Då ursäktade de misstaget och strök rätten från notan. Sådant gillas! Vi beställde in en riktigt god efterrätt också men den rök för snabbt för att jag skulle hinna fota. När vi var mätta och belåtna cyklade vi bort till Grand, där vi stötte på en bekant till mig som vi sen hängde med hela kvällen. Drinkarna var goda, musiken var grym och jag var på toppenhumör. Jag hade så trevligt att tiden bara flög iväg och först fem i tre på morgonen cyklade jag hem till min säng. En kväll som får fem cocktails av fem möjliga.

Min söndagskväll är däremot inte lika festlig. Efter träning och middag sitter jag här i sängen i noppriga mjukisbyxor och rufsigt hår. Nu ska jag städa lite för jag hatar att vakna på måndagsmorgnar i en stökig lägenhet. Sen ska jag redigera lite foton och se på Switched at Birth. Lite glass tror jag nog att jag ska sleva i mig också. Ha en fin söndagskväll kära ni!

//This was my Friday evening. Wine at La Brasserie, tapas at La Roche – which is one of my favourite restaurants here in Malmö and finally drinks and good music at Grand. I had such a good time that I stayed until three in the morning. It was a really fun night in other words. My Sunday night is not as festive on the other hand. After my workout I made dinner and now I’m sitting here in bed in my washed out sweatpants and messy hair. I hate waking up on Monday mornings in a messy apartment, so I’m gonna do some tidying up and after that watch a TV show and eat ice cream. It doesn’t get more exciting than that.

Enjoy your Sunday evening loves!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.