C'est la vie

Second week in Cape Town: Check!

IMG_8085

Jag har precis skrivit klart och skickat en text för Jennifers roliga adventslucka-idé: ”24 Travel Stories”. Jag vet inte riktigt när min reseberättelse kommer upp på hennes blogg men jag lovar att meddela er när det publicerats. Jag kan i alla fall avslöja att den kommer handla om julfirande utomlands. Kika gärna in på hennes blogg och läs alla andras mysiga och intressanta gästinlägg så länge.

Helgen är över för denna gång och det har även varit min andra helg i Kapstaden. Nu börjar jag känna mig mer hemmastadd. Det tar alltid lite tid att förstå hur allting funkar och det har varit en ganska stor utmaning för mig att inte ha full kontroll. Vissa gånger har jag knappt vetat åt vilket vädersträck jag tittat. Nu är klockan mycket här, över elva som ni kanske redan räknat ut. Jag har haft en himla bra dag med bland annat lunch på Bree Street inne i stan, promenad längs med Sea Point Promenade och slutligen Aperol Spritz på en härlig bar. Även om mina två första veckor varit lite påfrestande (det tar på psyket att inte få ordentligt med sömn) vid några tillfällen, så har mycket roligt och bra hänt. Jag är väldigt tacksam för alla härliga nya människor som kommit in i mitt liv. Sedan de som redan fanns i mitt liv tidigare som tänker på mig tusentals kilometer härifrån. Madde står på en konsert i Köpenhamn och skickar videor på Kent-låtar. Sådant gör mig varm i hjärtat.

Hur var din helg förresten? Berätta!

0 kommentarer

  • teruko

    Min helg har varit härlig! Fyllde år i torsdags (kanske inte toppen längre… men, alternativet är definitivt inte att föredra :-/ ) Bjöds på lunch på lokal av sonen i fredags och på middag av min man: en trerätters han fixat själv. Vi har det som tradition att laga en middag åt varandra vid födelsedagarna sedan många många år tillbaka. Mysigt! På söndagen firade vi mitt 14-åriga barnbarn, som har samma födelsedagsdatum som jag! (Hon var den oslagbart bästa födelsedagspresenten jag någonsin fått 😉

  • Sandra

    Åh va underbart att du börjar känna dig mer hemmastadd! Fågelhalsbandet var ju sjukt snyggt! Jag hade en mysig helg. Spelade mest datorspel och min fotografkompis hörde av sig för att boka in en photosession. Det känns lite läskigt men det ska säkert gå bra!

  • christinestories

    Grattis i efterskott! Det låter som en underbar tradition som du och din man har. Fint att du uppskattar dina barnbarn så mycket. Jag är övertygad om att hon känner samma sak. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.