Cape Town Surroundings

Streetopia in Observatory

IMG_7884IMG_7893 IMG_7891 IMG_7889IMG_7885 IMG_7892

Det känns som att jag ligger två veckor efter med bloggen. Jag försöker hinna med det men när det händer saker hela tiden så blir det att jag hellre prioriterar saker som att sova, äta och träffa vänner. Det ska såklart vara så men jag tycker om att blogga så när jag har mer tid ska jag prioritera det. Jag tänkte att jag skulle sätta ihop ett inlägg med en recap av vad som hänt senaste veckorna och även skriva om min resa med Turkish Airlines (detta har jag tänkt skriva i två veckor) och annat som inte hunnits med de senaste månaderna. Just nu är det mycket av Kapstaden och mitt liv här, men jag gillar att ha en variation och mixa in annat också.

Här är i alla fall bilder från Streetopia förra lördagen. Det är en gatu- och kvartersfestival som anordnas en gång om året i stadsdelen Observatory, alltså där jag bor. Det är mycket hippies, studenter och konstnärsfolk som bor här omkring så det var massor med musik, karnevaler, mat, uppvisningar och marknader där folk säljer prylar av egen design. En ganska härlig mix av allt möjligt med andra ord. Jag var ute en stund och kollade in alla happenings med mina kollegor Munya och Tavonga. Som ni ser på bilden hittade Tavonga ett par nya brillor.

Nu ska jag ta en lunchpaus. Det är riktigt varmt här idag och kommer nog sträcka sig över 30 grader längre in på eftermiddagen. Jag blev varnad igår om att staden kommer koka i februari. Så ungefär som Paris i juli med andra ord.

0

0 kommentarer

 • Kattis

  Du är mer än välkommen att skicka upp lite av värmen till Sverige också!???? sv: Men vad roligt att höra, ska in och läsa din julberättelse hos Jennifer då, fick du äta buche noel då? Är så sugen på en sån julstubbe men orkar inte baka själv!????

 • Sandra

  Åh jag ligger alltid efter i bloggen haha! Asså dessa bilder var ju helt magiska!! Vimplar gör ju allt mer festligt! 30 grader herregud. Tur att du är van!

 • christinestories

  Haha jag ska försöka men det är osäkert om sen når hela vägen upp 😉 Ja den har jag säkert ätit. Minns inte riktigt om jag ska vara ärlig.

 • Ellinor

  Precis som du får skriva ikapp med jämna mellanrum, så får jag läsa ikapp. Det har varit så mycket med allt annat på sistone men lite drömmar och verklighetsflykt till Sydafrika såhär i Decembermörkret är inte helt fel. Bilderna och känslan du förmedlar är helt fantastiskt. Jag förstår att det måste vara ännu en kulturkrock (men dessa är du vana att hantera), men allting verkar så färgstarkt och lättsamt. Lägg till lite sol och värme på det och vardagen hos dig ter sig än mer lockande än här hemma just nu 😉 Nu skall jag överdosera ordentligt här innan jag tar tag i dagens arbete. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.