Poolside

_20161204_092233

Såhär såg min eftermiddag ut igår. Poolhäng, vin och grill. Inte alls fel. Fia bjöd med mig hem till Wessel som bor i stadsdelen Newlands. Där var även två andra tjejer och så Fias pojkvän Brett, och alla de är från Sydafrika men från olika delar av landet. Vi badade först och sen grillade de en korv som tydligen är typisk för Sydafrika. Jag tog ingen bild men den var riktigt god. Jag och Fia blev lite förvånade över att de bredde smör i korvbrödet medan sydafrikanerna såg det som en självklarhet. De kunde inte förstå att vi inte hade smör på korvbröd. Fast, varför inte? Smör är ju gott. Tjejerna åkte hem sen medan jag, Fia och Brett stannade kvar ett tag. Vi satt ute på terassen och pratade om allt möjligt.

Sen tog jag en Uber hem vid nio och då skrev Olivia och frågade om jag ville komma förbi hos henne en stund. Så vi satt där ett tag och snackade medan vi snacksade lite nötter och fetaost. Jag har insett att de verkligen älskar fetaost här. Halva kylen i mataffären är full med olika sorters fetaost.

Nu måste jag faktiskt skynda mig in i duschen. Om en knapp timme kommer Eva och Jankel och hämtar upp mig för lunch. Jag är så glad för att jag har träffat flera trevliga och nya vänner här. Det gör stor skillnad.

0 reaktioner på ”Poolside”

  1. men nu slutar du med sånna här fuskiga inlägg!! haha vill också ha poolhäng ju 😉 ska hämnas med lite extra julmysiga inlägg i min bloggis snart.. hehe KRAM! <3

  2. Såg ju inte helt fel ut haha! Och smör i korvbröd! Har aldrig ätit det men jag känner spontant: yes! Älskar fetaost, gott till allt typ!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen