C'est la vie

Sambo med Colette och Tuileries


Längst fram ser ni Jardin des Tuileries. Det är den parken som ligger i anslutning till Louvren


Gatan som korsar är rue Saint-Honoré, på hörnan till höger ligger den hypade butiken Colette

Eftersom Christophe är borta och jag inte riktigt har lust att hänga i lägenheten med hans roomies hela helgen, så har jag blivit tillfälligt sambo med Natalie i några dagar och har sovit hos henne i natt. Hon hade tur för 1,5 år sedan och hittade en superfin liten studio precis vid Tuileries. Ja ni kan ju läsa av utsikten att det är ett ganska bra läge.

Hon gick iväg för nästan två timmar sen för att hinna shoppa lite innan butikerna blir invaderade och under tiden har jag duschat, ätit frukost och gjort mig lördagsfin. Så nu är jag redo att gå och möta henne. Det är dessutom strålande väder ute! Åh en kaffe på uteservering är precis vad jag önskar.

Alors, on y va!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.