Okategoriserade

Rekommenderas ej till barn under 27 år


Vid Palais Royale innan idag, på väg hem efter en lunch i solen

Att min ansiktsmin kan ta pris för sämst in ”turistfoto”-kategorin är svårt att undvika, jag ser lite halt ut också. Men vi kanske kan bortse från det för jag tänkte bara visa en bättre bild på mina jeans från Cubus. Någon frågade om de var ljusrosa men det är de inte. Färgen skulle jag beskriva som en ljust korallpersikofärgad. Jag har dock insett att det är ganska svårt att hålla dem rena. Fläckarna flockas.

Men om man inte äter som ett barn och tittar på stolen eller bänken innan man sätter sig ner så är de verkligen ett par perfekta vår- och sommarjeans.

0 kommentarer

  • Lisa

    Dom ar jattefina! Funderar pa att kopa ett par till mig sjalv men vagar inte riktigt. Lite svart att prova just nu 😉 Hur ar dom i storlekarna?

    Harligt att se att du njuter av Paris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.