Fun stuff

Sydfrankrike mitt i Paris

Vi hade en riktigt trevlig kväll igår. Först lagade vi mat här hemma och tog ett glas, sen vidare till J’Go där Anaïs och Pauline var. Även Linnea kom förbi sen efter hon slutat jobbet. J’Go är en renodlad sydfransk bar där man får smaka på vinerna innan man bestämmer sig (det är ju viktigt att det blir rätt, haha), där alla sjunger med i kör till kända franska artister, bartendrarna dansar och det serveras marinerat ankhjärta(ja, jag har smakat, bättre än Fois Gras om jag säger så…) på spett.
Jag älskar det stället!

Jag och Pauline kom fram till att vi jobbar precis bredvid varandra. Och jag som varit så ledsen för att jag jobbar så off och inte har en enda kompis att luncha med. Men nu har jag ju det!

Planerna idag är att snart gå och käka lite brunch på Le Pain Quotidien och sen ska vi lägga oss i Tuileries för att läsa och sola. Det blir nog en skön söndag det här.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.