Fun stuff

Himmelsk choklad och berusade poliser

Igår kväll var jag och Natalie och åt middag på Le Café des Initiés som ligger en liten bit ovanför Louvren. Ett ställe med god mat, trevlig personal och mysig atmosfär. Dessutom har de den mest gudomliga Chocolat Mi-Cuit. Jag lovar att jag aldrig smakat en godare!
Även två kompisar till Natalie kom förbi sen. Två kontorspoliser som efter tre glas rosévin körde(!?) oss hem. Tydligen är det även vanligt att kommissarierna dricker whiskey på arbetstid. Hmm. Undrar om det händer i Sverige?

Summa summarum. En trevlig kväll men en trött Christine var glad över att vara hemma strax efter midnatt. Nu blir det frukost och en dusch.

0

0 kommentarer

  • Jessica

    Vet du hur det är att dömas och sitta i fängelse? Vet du vad ett frihetsberövande innebär? Det gjorde inte jag heller. Inte innan jag själv dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse och placerades på Sveriges största säkerhetsklassfängelse för Kvinnor. Läs min blogg där jag skriver om domar, Hinseberg, Kriminalvården och brott. Läs & Kommentera gärna 😊

  • Magdalena

    Oj jag hade inte vågat åka med någon som druckit. Konstigt att poliser begår ett sånt brott. Men i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna 😊. Gott det ser ut 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.