Beauty

Rouge comme confiture

Som jag berättat innan så är jag värdelös på att ta mig tid att måla naglarna. Det händer typ 3 gånger om året… I runda slängar. Jag har en massa nagelack som ligger och skräpar här och var men jag orkar aldrig använda dem.

Men igår kväll fick de bli röda. Och det var ett väldigt bra budgetlack måste jag säga. Biguine heter märket och väl som Maybelline ungefär.
Köpte det på BHV’s sminkavdelning. Bara ca 5 euro och lika bra kvalitet som ett från t ex Lancôme eller Chanel!

Ska köpa fler färger sen!

0 kommentarer

  • Debbie

    Åh, läcker bild med marmeladen/sylten som är samma färg! 😃 Jag brukar va duktig på att måla mina, men nu har jag inte haft chans. Sitter liksom och målar med vattenfast färg som fastnar på fingrarna hela tiden, och då är det bara meningslöst att lägga ner tid på naglarna om de ändå blir förstörda efter en kvart 😋 Men det första jag gör när jag målat färdigt, det är att måla naglarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.