Inspiration

Grå eller röd jacka?


Grå…


… eller röd? Haha, ser föresten ut som att jag inte har något under. Men har ju mina korta jeansshorts. 😉

Igår när jag hängde med Robin så slank vi in på Berska lite snabbt. Sprang på en helt underbart fin jacka. Jag har bara min svarta duffel och ingen jacka jag kan ha vid lite finare tillfällen. Och sen är duffeln ganska klumpig. Vore bra med en nättare variant.

Frågan är nu bara vilken färg man ska ta? Grått är ju mer praktiskt och lättmatchat, men jag älskar ju rött. Det är en färg som passar mig eftersom det gör att mitt ansikte ser mindre blekt ut. Varma färger klär mig. Sen passar ju rött till det mesta. Förutom kanske de flesta rosa nyanser och oranget. Annars funkar det ju till svart, grått, brunt, mörklila, marint, vitt…

Kan ju vara kul med en färg med eftersom jag annars har mycket grått, svart, marint och vitt på vintern. Kan ju påpeka att den röda färgen på bilden inte stämmer med verkligheten. Det är en mörkare mer djupröd färg på jackan. Inte vinröd men mörkröd.

Kom igen nu, help me out cuties! Vad tycker NI?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.