Okategoriserade

Not enough sleep

Fy farao vad jag är trött idag. Så trött att jag när jag kom till St Lazare och skulle byta linje GICK TILLBAKA till samma linje jag kom från utan att koppla mitt misstag förrän jag var framme. Fick gå tillbaka hela vägen till den andra linjen. Haha, I’m a total mess!
Somnade någon gång vid tre och vaknade pga det inte av väckarklockan när jag skulle. Hoppade upp ur sängen när jag slog upp mina trötta ögon 20 minuter innan jag skulle gå till metron. Slängde på mig närmsta kläder, baddade ansiktet i kallt vatten och var ute i tid. Men såklart så krånglade metron som vanligt så jag kom ändå försent. Och så den lilla incidenten med att gå tillbaka till fel metro-linje.

Var svimärdig när jag kom fram eftersom min blodsockernivå var nere på noll. Hann ju inte äta frukost. 
Men efter lite mat i magen så har jag lite mer energi. Det regnar ute så min plan att gå till parken nu på förmiddagen sket sig. Så nu ska jag och S måla lite istället. 🙂

Och jag har bestämt en fika med Natalie ikväll efter jobbet. Hur ska jag orka det? Får nog köpa en tidning att läsa på väg hem ikväll annars kommer jag med stor säkerhet somna på metron. Har hänt ett par gånger kan jag ju avslöja…

À bientôt!

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken spännande blogg. Som obotligt förälskad i Paris kommer jag absolut att kika in här flera gånger för att stilla min längtan till denna vackra storstad.

    Blir lite nyfiken på vad som förde dig dit och vad du pysslar med där nere?

    Kram

    PS! Tur att Ikea finns så att man kan få tag på svenska delikatesser i alla världens hörn 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.