C'est la vie

Replacing the grey with colors

 

 

Den här bilden ni ser hade inte lite lika varm färg från början. Idag är det den 8:e (ja jag räknar) dagen med grå himmel och regn. Det är kallt och ruggigt inomhus. Har jag sagt tidigare att jag hatar januari? För att pigga upp mig försäker jag tänka på våren och alla möjligheter den ger. Solbränna, lunch utomhus, läsa en bok i parken en ledig dag, weekends på landet med grillad mat och tennis, tunnare kläder. Snart Christine, snart.

Jag tjuvstartar våren med vår-ljusa naglar i en pastellig lila färg.

 

Nu däremot måste jag bege mig ut i regnet och åka till min bank. Det här med att få sin lön med check är ju inte smidigt alls. Förhoppningsvis kan fransmännen modenisera samhället lite snart. Det här med check känns ganska förlegat.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.