C'est la vie

C’est la merde

 

 

I morgon samt lördag jobbar jag hela dagen. Det ska faktiskt bli skönt men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar lite till lördag kväll. Hur som helst ska jag upp kvart i sju i morgon så det blir en tidig kväll för mig. Christophe är ute och äter med vänner och själv har jag spenderat kvällen med att städa, prata i telefon, äta glass och läsa bloggar.

 

Nu tänkte jag läsa lite i min nya bok jag lånade på Svenska Kyrkan tidigare idag. Det är en britt som flyttade till Paris i ett år och sedan skrev en bok om sina upplevelser. Jag tyckte att den var ganska passande just nu då jag tycker att allt är lite ”merde”. Om ni vill kan jag skriva en liten recension när jag läst klart den.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.