C'est la vie

RELOAD

IMG_4514
I wouldn’t mind relaxing on this spot today…

I natt hade jag ont i halsen och jag känner mig allmänt trött i både huvud och kropp, så jag misstänker att jag kan ha en förkylning på gång. När mamma ringde och började prata om något program på TV med Lotta Engberg kände jag nästan en huvudvärk smyga sig på. Hon vill gärna ”tipsa” om saker på TV trots att jag alltid svarar med att jag inte tittar på Allsång på Skansen eller På Spåret, eller vad det nu kan vara. För att inte tala om att jag inte är det minsta intresserad av Lotta Engberg (vem under 55 år är egentligen det?). Sedan det här att tjata in i det oändliga. ”Ska du verkligen göra si eller så?”, kan min mamma säga till exempel. Ja, det ska jag. Jag är vuxen och kan ta egna beslut. Jag kan även känna av när det är kallt och jag behöver ta på mig en mössa. För att inte tala om att jag känner av hunger och är medveten om när jag måste äta. Mammor. De är mysiga i lagom dos, men tycks ofta glömma bort att deras avkommor faktiskt växte upp någon gång i tonåren och är någorlunda självgående.

Fast om jag nu blir ”dödssjuk” i influensa (när man som jag sällan blir riktigt sjuk så känns det ungefär som att ligga inför döden) så kommer jag troligtvis ringa mamma och gråta en skvätt så att hon sedan kommer över och pysslar om mig. Då kommer jag att ta tillbaka alla mina ord.

Nu ska jag se en intervju på YouTube, äta lite glass och sedan skriva ihop ett blogginlägg med bilder från Nice. Jag har fortfarande en del att visa från resan i Frankrike. Jag har inte glömt bort att jag lovat er ett inlägg om mina upplevelser att resa på egen hand, men livet kom emellan i veckan. Jag siktar på att få upp det inlägget i morgon. Eftersom att jag har en relativt obokad helg framför mig så kommer jag ha mer tid till bloggen. Just nu är det skönt att koppla bort alla måsten, mail och sms för att bara koncentrera mig på avkopplande saker som jag tycker om. Helgen får bli ett tillfälle att andas, samla energi och ladda om.

//I feel like I might be getting sick so today is about chillaxing and reloading. I feel like I need a break from emails, workstuff, texting and other things that make me feel stressed. I’m gonna watch an interview on YouTube, eat some ice cream and then put together a few blog posts for you. I’ve been busy with life and stuff this past week, but since I barely have any plans this weekend I have more time to write and edit photos. I want to show you some of my pictures from Nice and tomorrow I’m finally gonna share my experiences from my trip. So stay tuned, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.