C'est la vie

Pizza Friday

IMG_3701

Jag var iväg hela eftermiddagen på ett riktigt givande möte med en person som jag träffade för några veckor sedan på ett event. Det är så fint när man träffar intressanta människor som är genuint intresserade av att hjälpa och ge råd när man själv står där lite handfallen vad gäller jobb och karriär. Även om jag har vänner som jag många gånger kan rådfråga, så är det skönt att höra vad en erfaren person med en längre karriär bakom sig har att dela med sig av. Som både kan ge konstruktiv kritik och positiv feedback. Jag fick så många bra tips samtidigt som det hjälpte mig att tänka mer klart kring sådant som jag varit tveksam till tidigare. Jag har en del jobb framför mig nästa vecka men jag känner mig lite mer motiverad nu.

Nu däremot tänker jag slänga in handduken för idag. Några vänner skulle ses för att dricka champagne på ett torg (det låter som att mina vänner är ett gäng pretentiösa a-lagare, men det är alltså en champagne-klubb som ett par kompisar startat), men med tanke på regnet så kändes det inte särskilt lockande. Jag var så frusen när jag kom hem och är lite orolig för att jag blivit smittad av min syster för jag känner mig trött i kroppen. I stället för att dricka bubbel utomhus tänker jag spendera min fredagskväll inomhus. Det fick bli en fryspizza från Picard till middag och så köpte jag med mig lite glass också. En film på Netflix och min kväll är fulländad.

//After an interesting meeting this afternoon I’m dedicating my evening to Netflix and chill. Pizza for dinner and ice cream for dessert. The perfect Friday night when the rain is pouring down outside.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.