C'est la vie

Rekord


Jag har inga kort på hästar men Lamadjur funkar väl? Bara för dig Emma. Jag har nog några bilder på katter med… om det är av intresse?

Det blev en lång sovmorgon idag, jag sov hela 10 timmar(!) och vaknade för en gång skull utvilad. Rekord!
Nej men det behövdes. 2 nätter utan sömn går bra, 4 nätter gör mig slö och likgiltig, 6 nätter utan ordentlig sömn… ja då vill jag avliva världen. Men nu är jag stabil igen.

Btw, antalet sidvisningar har också gjort rekord här på bloggen det senaste dygnet. Haha, är ni nyfikna på om Emma kommer svara? I know I am. Tyvärr verkar hon antingen inte våga göra det eller så fick hon helt enkelt nog på riktigt och beslöt sig för att bojkotta min blogg. Hon kanske verkligen var allvarlig i det hon skrev?! 
Men vi lämnar det där va? On laisse tomber, som man säger på franska. Ärligt talat så bryr jag mig inte ett jota om det finns de som inte gillar min blogg. Alla har vi bloggar vi inte riktigt förstår oss på(jag skulle kunna lista 50 stycken som jag tycker är meningslösa men jag skriver inte elak kritik på deras bloggar, de får ju skriva vad de vill sen om jag gillar det eller ej spelar ju ingen roll). 

Men en sak kan jag inte riktigt släppa… det här med att ”min frukost ser vidrig ut”..? För det första Emma, så har du inte ens smakat. Man smakar först, sen kan man säga ”jag gillar inte det riktigt”. Att använda ordet vidrigt är ganska ohyfsat. För det andra så undrar jag vad det har med det andra att göra? Eller du ville bara lätta på hjärtat? Du gör mig förvirrad. Du får gärna förklara hur du menar!

Nu ska jag äta lite mer av min goda frukost och titta på Gossip Girl. Ahh, vardagslyx!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.