C'est la vie

When the sun is not shining


Jag mellan skurarna i helgen. Ser ni så vackert det ser ut? Det var finare i verkligheten!

Den härliga våren verkar ha tagit en paus här idag. Molnigt och regn i luften. Lågtryck = huvudvärk för min del. Men de lovar sol och 16 grader i morgon så jag tror jag överlever. Nu ska jag ta mig en löptur, men det blir nog bara kort för jag har inte mycket tid. Fastnade på skype med Ina lite för länge. Vi började prata franska verb och kom sedan in på engelsk frukost och olika äggsorter… hmm. Så mitt Gossip Girl blev något förskjutet. Och om 2 timmar måste jag iväg till jobbet, alltså har jag inte mycket tid sen för dusch, föna håret och äta.
Framförhållning? Vad är det?

Men nu är jag redo för att röra på fläsket. Peppmusik i iPoden och off I go!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.