Things I like

C’est tout ce que je veux

Jag trivs bra i Paris nu när våren börjar komma. Svensk vår är ju verkligen inte att lita på. Här kan man sitta på uteserveringar, strosa i parker och bara njuta av träden som börjat bli gröna.

Men ibland får jag lite längtan efter att sitta utanför min port med en bok i solen. Ett glas smoothie och NORMALT bröd skulle vara mer än okej för min del just nu. Jag saknar min lägenhet och ett kök med mer än en fungerande kokplatta och tillräckligt med plats för att inte svära tungan svart när ALLT är i vägen. Kunna dansa runt och lyssna på någon halvdålig men jagkanintelåtabliattsjungmed-låt av idol-Calle i mitt VARDAGSRUM. Kunna gå på toaletten utan att behöva gå utanför hemmet. Stå och vela bland alla kläder, skor och väskor i någon av mina tre garderober. Kunna promenera hem till Sophia och se på film, bara spontant sådär. DET saknar jag, big time.

Jag kommer åka till Malmö i slutet av maj/början på juni eftersom att jag bara har mitt rum fram tills mitten av juni. Jag betalar hellre en månadshyra i Sverige än en halv här som är samma summa. Även om min lägenhet är tom så är den 4 gånger så stor.
Om det blir för gott eller bara en månad vet jag inte ännu. Det beror på så himla mycket. Men juni ska spenderas med vänner, familj och mochalattes från Espresso House. Ta igen förlorad tid med syrran och kusinen, softa på Österlen i pappas och Ewa’s nya hus, träffa min bästa och äldsta vän Ellinor efter att inte ha setts på 3 år, hoppa från badbryggorna i skärgården, äta glass i Västra Hamnen, fundera på var och vad jag verkligen vill göra med min framtid. Framförallt så ska syrran firas med buller och bång för hon TAR STUDENTEN! Hon var ju min lilla lillasyster nyss. Hur gick hon från 12 till 19 år?! Jag fattar noll…

Nu håller vi tummarna för ett fint juni i Sverige va? 25 grader och sol varje dag tycker jag det ska vara.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.