C'est la vie

Vive la liberté


På väg hem med en baguette i handen

Idag är det BLÅ HIMMEL. Det var lite kyligt fortfarande nu på morgonen men det lär nog krypa upp i grader mot lunchtid. Tills dess ska jag göra lite research för jobb och skola. Jag MÅSTE verkligen ta tag i det nu. Det är ju bara så tråååkigt att söka jobb och utbildning. Usch och fy. Men nu när man faktiskt är vuxen så är det dags att tänka på framtiden. Jag vill vara klar med min utbildning innan jag är 28. För då ska jag ha barn. Haha, nej jag skojar! 😉 Men sanningen är den att jag inte vill vänta för länge att bli mamma, samtidigt som jag verkligen inte är redo nu. Jag gillar fortfarande att gå ut och festa till kl 4 på morgonen och göra lite som jag vill. Liberté!

Nu ska jag äta frukost med min nyköpta baguette. Jag kände mig lite fransk när jag gick hem med baguetten i handen. Nu är frågan: sylt eller nutella? Hehe…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.