Vardagslyx

I want to wake up like this everyday


Mysmiddag och ett par glas vin

Jag är så trött idag. Jag sov riktigt dåligt inatt. Vaknade typ varannan timme och drömde en jäkla massa konstiga drömmar. Om smoothies(?) bl a… Resten har jag glömt bort. Men varje gång jag vaknade till så kände jag en varm och mysig kropp som kramade om mig. Och jag vaknade av en kärleksfull puss i pannan. ”Je t’adore” viskandes i örat. Då gör det inte så mycket att jag är trött idag. Det är helt enkelt värt det. Jag är fast nu. Det är nog dags att erkänna det.

Jag lagade föresten en riktigt god middag igår. Den var väldigt uppskattad kan jag avslöja. Hehe, man är väl talangfull. Nej men det är en sak jag faktiskt är bra på. Att laga mat 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.