C'est la vie

It’s the beginning of the weekend


Nagellacket heter VINTAGE MINT och kommer från IsaDora.

Hej ni från ett soligt och vårhärligt Paris! Idag var det riktigt skönt ska ni veta. Jag gick i öppna skor och kavaj i eftermiddags, fick ta av mig kavajen dock för det var så varmt. Åkte in till LaFayette(ligger två H&M däromkring) och bytte lite kläder jag köpt på H&M… jag måste sluta köpa utan att prova, haha! Men här har man 30 dagars öppet köp på H&M så då får man ju utnyttja den lyxen 😉 Köpte istället en ny svart fodralklänning samt 3-pack trosor(är dåligt på att tvätta…) som var på halva priset. De har rea nu nämligen(samma i Sverige kanske?) så man kan verkligen fynda. 
Eftersom jag var så nära Christophe’s jobb så passade jag på att locka ut honom för en kaffe i solen en stund. Stackarn ville ju inte direkt tillbaka till kontoret sen.

Ikväll sitter jag barnvakt så min fredagskväll kommer vara ganska lugn. I morgon blir det frukost/frunch ute. Supernice! På eftermiddagen ska jag träffa Ina(om du nu inte ställer in i sista stund, som sist..? ;-P) och kvällen är ganska oplanerad.
Men vad säger du om att dra ut och dansa Linda? Ska vi göra en repris på Truskel? Hitta oss ett gäng svensexare. Hahaha!

Vad har ni för planer i helgen? Lugnt hemmamys eller klackarna i taket?

Linne, H&M Garden Collection. Gammal kofta från La Redoute. Halsband, Dior. Örhängen, Antikt Gammalt & nytt. Ringar från H&M och Pimkie. Armband, från Marocko och JC.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.