Okategoriserade

Oh please let it be false alarm


Igår vid min metrostation, Porte Dauphine. Träden har börjat bli gröna och fina nu!

Jaha, så vaknade man med snorig näsa och förkylning på g. Greeeat. Jag har ett såkallat onormalt bra immunförsvar. Folk kan hosta på mig, jag kan dricka ur samma flaska som någon med maginfluensa och ändå blir jag aldrig sjuk. Magkatarr har jag stup i kvarten, men förkyld blir jag MAX en gång om året. En period var jag inte förkyld på 3 år. Min pappa är likadan så jag har väl fått det därifrån. Däremot är jag hypokondriker och så fort jag hör om någon som spytt i närheten så mår jag illa. Men jag blir ju såklart aldrig sjuk, på riktigt.
*peppar peppar ta i trä*

Men nu verkar det ha slagit till. Skit säger jag bara! När jag verkligen blir sjuk, då blir jag riktigt jäkla sjuk. Typ ligger i sängen helt utslagen i 4 dagar utan att ens orka duscha. Det rinner från näsan, från ögonen. Jag har ont i hela kroppen och känner mig döende. Så sjuk.

Nu ska jag dricka ett glas Berocca, äta en halv grape och be till gudarna att det är falskt alarm. Jag och Christophe ska bruncha idag men han var ganska onykter när han ringde igår kväll så jag tror jag väntar med att ringa och väcka honom, haha! ”Ring INTE innan tolv”… Nejdå, jag lovar… *plockar fram mobilen*

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.